Ik ben dag en nacht bereikbaar voor je: 0341-234800

Welke kaart kies ik voor mijn dierbare?

Een laatste lieve groet in de vorm van een rouwkaart. Hoe kan ik een kaart kiezen die past bij het afscheid van mijn dierbare? Houd het dicht bij je zelf. Jij moet je er prettig bij voelen.

Op deze pagina vind je heel veel verschillende soorten kaarten. Je kunt de kaarten sorteren op wat je mooi vindt. Zoals op: natuur, bloemen, rozen, religie, muziek, kinderen, kleur, enz.
Kijk op je gemak op de website. Wanneer je een mooie kaart hebt gevonden die bij je dierbare past, schrijf dan het nummer op. Dit nummer geef je door aan mij.
Samen kunnen we de tekst en opmaak doornemen om zo een gepersonaliseerde kaart voor je dierbare te maken. De kaart kun je ook geschikt laten maken voor de rouwadvertentie en voor op sociale media.

Een klein overzicht van de kaarten

Andere zaken die nog geregeld moeten worden

Laatste wensboekje

Het valt niet mee om van tevoren de uitvaartwensen vast te leggen. Zeker wanneer je nog gezond bent. Toch kan het nuttig zijn om je wensen vast te leggen. Je kunt ervoor kiezen om dit globaal vast te leggen of al heel gedetailleerd.

Rouwboeket of rouwbloemen

Ben je een dierbare verloren? Breng je laatste groet over in de vorm van mooie bloemen.

Een rouwboeket (plat geschikt boeket) of een rouwstuk (bloemstuk op steekschuimbasis).

Uitvaartkist, lijkwade of uitvaartmand

Opbaren in een uitvaartkist is in Nederland nog steeds de meest gangbare manier. Maar er zijn ook andere mogelijkheden, zoals een katoenen wikkeldoek, wade van zacht vilt of een gevlochten abaca (rieten mand).

Nazorg overlijden

De week van de uitvaart is heel intensief. Je komt waarschijnlijk niet echt aan rouwen toe.
Je leeft als het ware in een roes. Dit kan een tijdje duren.

Dementievriendelijke Uitvaart

Alle noodzakelijke zaken neem ik met je door in de loop van de week. Financieel denk ik met je mee. Voor elk budget maak ik een passende kostenbegroting. Je krijgt een duidelijk en helder inzicht in de koste zoals kaarten, bloemen, muziek, foto’s, catering, locatie en eventuele verzekeringen. Alles in het teken van je dierbare nemen we door. 

Whatsappen
1
Goedendag, kan ik je helpen? Stuur mij gerust een WhatsApp-berichtje.