Ik ben dag en nacht bereikbaar voor je: 0341-234800

Het moeilijkste moment, je dierbare is overleden

Iedereen heeft er mee te maken, helaas. Het overlijden van een geliefde. 

Over ons

Wat moet er allemaal gebeuren? Hoe zorg ik ervoor dat de wensen omtrent de uitvaart van mijn dierbare in vervulling gaan? De eerste week is een drukke week. Veel moet er gebeuren en geregeld worden. Zaken waar je nooit op hebt gerekend.

Er komen vragen in je op. Op die vragen kan ik een antwoord geven. Tip: schrijf ze op.

Als uitvaartbegeleider wil ik graag mijn hulp aanbieden. Tevreden en met een goed gevoel kun je dan terug kijken op een waardig afscheid.
 
Laat alles even tot rust komen, neem gerust contact op met mij.

Dan nemen we samen door wat ik voor jou kan betekenen.

Sterkte!
Met warme groeten,
Martijn

Raven Uitvaartzorg Martijn Raven 0341-234800 Putten Ermelo Harderwijk - Overlijden - Begrafenis - Crematie - Uitvaart - Persoonlijk - Hulp en zorg - Dierbare - Respect - Dierbare - Overlijden - Overleden

Wat te doen wanneer je dierbare is overleden?

Bel je huisarts

Bel altijd eerst je huisarts. Hij of zij stelt het overlijden vast en geeft je de papieren die je nodig hebt. Deze verklaring is nodig om aangifte van overlijden te kunnen doen bij de gemeente. De aangifte van overlijden doe ik voor je. Bij een overlijden in het ziekenhuis of zorgcentrum hoef je de arts niet te bellen. Deze wordt door het personeel op de hoogte gesteld*.

Informeer je naasten

Wanneer het lukt, breng je de familie op de hoogte van het overlijden. Ze willen je graag bijstaan. Bepaal wie met voorrang moet worden ingelicht, bijvoorbeeld vanwege de reisafstand.

Bel mij

Neem vervolgens contact met mij op (dag en nacht bereikbaar 24/7). Verontschuldig je alsjeblieft niet als het midden in de nacht is. Ik kom dan even langs om de belangrijkste zaken door te nemen en maak een vervolgafspraak met je.

De laatste verzorging

In deze situatie wil je rustig afscheid kunnen nemen van je dierbare. Waar vindt de opbaring plaats? Thuis? 24-uurs kamer? Om dit mogelijk te maken, verzorg ik alle uitvaartregelingen respectvol en persoonlijk.

Later in de week

Alle noodzakelijke zaken neem ik met je door in de loop van de week. Financieel denk ik met je mee. Voor elk budget maak ik een passende kostenbegroting. Je krijgt een duidelijk en helder inzicht in de koste zoals kaarten, bloemen, muziek, foto’s, catering, locatie en eventuele verzekeringen. Alles in het teken van je dierbare nemen we door.

De dag van de uitvaart

In de loop van de week krijg je een duidelijk en compleet beeld van wat er op de laatste dag gaat gebeuren. Dit wordt samengevat in een draaiboek. Geen verassingen maar rust.

*Overlijden in de nacht in een zorgcentrum? Je mag er op aandringen dat de schouwarts binnen redelijke termijn langskomt (binnen 1,5 uur). En niet pas de volgende ochtend. De schouwarts mag het niet uitstellen, ook al is het een verwacht overlijden en zegt het zorgpersoneel anders. Met andere woorden je mag de schouwarts uit bed bellen.

Waar wij voor staan

Persoonlijk en met respect

Gedurende de hele week ben ik persoonlijk betrokken bij de uitvaart van je dierbare.

Heldere kostenbegroting

De begroting is volledig inzichtelijk. Geen geheimen. Alle kosten zet ik helder voor jou op papier. Voor elk budget een uitvaart naar jouw wensen.

Compleet

Van A tot Z regel ik de volledige uitvaart voor je. Voor zowel een begrafenis of crematie.

Dementievriendelijke Uitvaart

Zorg voor een familielid met dementie en voor de familie zelf.

Alertheid

Tijdens onze gesprekken vang ik signalen op die belangrijk zijn voor de uitvaart. Zo wordt de uitvaart nog persoonlijker.

Vakmanschap

Ik weet waar ik het over heb en heb een breed netwerk bij wie ik raad en advies krijg.

Whatsappen
1
Goedendag, kan ik je helpen? Stuur mij gerust een WhatsApp-berichtje.